Acasă Actiune Wonder Woman (2017)

Wonder Woman (2017)

Wonder Woman, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

5268
0
DISTRIBUIȚI

Wonder Woman online subtitrat este un film de actiune din anul 2017. Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei. Exista unele aspecte pe care ar trebui sa le stim despre acest film magnific. Ca de exemplu, scenariul acestui film a inceput sa fie in curs de dezvoltare inca din anul 1996, cand Ivan Reitman a fost sugerat ca si scriitor al scenariului. In anul 2001, Silver Pictures l-a sugerat ca si scriitor pe Todd Alcott. In anul 2003 a fost inlocuit cu Laeta Kalogridis, mai tarziu in martie 2005, filmul a primat un alt scriitor pe Joss Whedon, dar de data aceasta a fost sugerat si ca si regizor, care urma sa plece in februarie 2007 din cauza unor probleme. In 24 noiembrie 2014 un nou regizor a venit la carma filmului, Michelle MacLaren. Dar in prezent regizorul este Patty Jenkins.

Rolul amazoancei a fost incredintat actritei Gal Gadot, iar ca si actori principali ii avem in film pe Gal Gadot, David Thewlis, Robin Wright. Pentru design s-a ocupat regizorul Patty Jenkins si designerul Lindy Hemming. Hemming a propus urmatoarele aspecte: umerii răpiți și picioarele tonifiate ale amazoanelor, accentuate de brațele de încheietură și de sandalele cu toc, pentru că, Jenkins a explicat: “Ca femeie, vreau Wonder Woman să lupte și să arate minunat în același timp. Opinie, aceasta înseamnă că are picioare cu adevărat lungi”. Acest film este prima apariție în direct a unei tinere Diana, deoarece pilotul de televiziune din anul 1975 nu a prezentat copilăria ei. In primul film o descria doar ca pe un adult.

Trailer 1

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here