Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Underworld: Rise of the Lycans - Lumea de dincolo 3 : Revolta Lycanilor, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

0
1571

Vizioneaza gratis online filmul Underworld: Rise of the Lycans 2009 subtitrat in romana de pe PC sau tableta, si afla mai multe detalii despre film cum ar fi sinopsis film, genul filmului, actorii ce joaca in acest film. Cauta pe Filmegratuite.net si alte filme Horror si filme cu monstrii, filme cu Michael Sheen sau Bill Nighy sau vizioneaza alte filme online gratis. Pentru a vedea trailerul filmului Underworld: Rise of the Lycans poti merge pe YouTube: Underworld: Rise of the Lycans. Trebuie doar sa dai click pe playerul de mai jos pentru vizionare Underworld: Rise of the Lycans HD online subtitrat, gratis si de calitate, fara sa te preocupi de download subtitrare.

Descriere si sinopsis: Underworld: Rise of the Lycans a iesit in cinematografe in 2009 si a fost regizat de Patrick Tatopoulos. Actiunea filmului Underworld: Rise of the Lycans este plasata inainte de primele doua parti Underworld si Underworld Evolution. Aceasta poveste se axeaza pe originea razboiului sangeros care s-a intins de-a lungul secolelor dintre vampirii aristocratici cunoscuti si ca Death Dealers si fostii lor sclavi, Lycan-ii. In perioada Evului Mediu, un tanar Lycan, Lucian s-a saturat de sclavie si de a sta sub tirania vampirilor pe care i-au protejat pana in momentul de fata. Sonja este fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor. Ea se indragosteste de varcolacul Lucian si isi sfideaza tatal care nu vrea sa auda de legatura celor doi. Lucian comploteaza detronarea vampirilor, preluand rolul de lider in razboiul varcolacilor impotriva vampirilor. Dar pentru ca planul lui sa aibe succes, el va avea nevoie de fiica marelui Viktor, pentru a obtine libertatea tuturor Lycanilor.

Server 1 Underworld: Rise of the Lycans HD


Server 2 Underworld: Rise of the Lycans HD


Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here