Acasă Animaţie Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)

3386
0
DISTRIBUIȚI

Descriere si sinopsis: Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast online subtitrat, este un film de animatie din anul 2014. Filmul de animatie Legenda NeverBeast “o duc pe Tinker Bell impreuna cu Zânele intr-o aventura epica si plina de suspans. Zana talentata si distractiva animal Fawn crede că nu poți judeca o carte dupa coperta sa sau un animal dupa colti si așa ea se împrietenește cu o creatură uriașă și misterioasă cunoscută sub numele de NeverBeast. în timp ce Tink și prietenii ei nu sunt asa de siguri despre acest plus înfricoșător Pixie Hollow, elita Scout a Zânelor stabileste a captura monstrul înainte de a distruge casa lor. Fawn trebuie să aibă încredere in inima ei și să faca un salt de credință în cazul în care ea speră să mobilizeze fetele pentru a salva NeverBeast. Dacă te-a impresionat descrierea filmului, și vrei să il vezi gratuit, trebuie doar să dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast HD, gratis si de calitate, fără să te preocupi de download subtitrare. Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast online subtitrat, gratuit in limba romana.

Vezi Filmul Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast online subtitrat, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast HD


Server 2 Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast HD


Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here