Acasă Dramă The Water Diviner (2014)

The Water Diviner (2014)

7071
0
DISTRIBUIȚI

The Water Diviner online subtitrat este un film drama din anul 2014. Filmul il aduce in prim plan pe Russell Crowe care are un dar special si acesta este ca gaseste oriunde apa in desertul australian si pe deasupra mai este si un tata fericit care are trei copii si o nevasta foarte frumoasa. Insa toate aceste lucruri par sa ia sfarsit odata cu inceperea primului razboi mondial si mai departe in The Water Diviner 2014 online full HD 1080p cum copii acestui tata pleaca la razboi si niciunul nu se mai intoarce acesta ramanand doar cu cateva scrisori si un jurnal facut ferfenita. Asa ca intr-un final acesta decide sa plece in turcia si sa-si caute fii si cine stie poate ca o sa reuseasca daca nu sa dea de ei in viata cel putin sa afle ce s-a intamplat si unde au disparut sau au fost inmormantati. Un film plin de lux de amanunte cu actori foarte buni si cu efecte speciale bune realizate foarte bine si care eu cred ca se merita vizionat de toata lumea asa ca va doresc vizionare placuta si astept sa-mi spuneti si parerea voastra.

Server 1

Server 2

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here