Acasă Crimă The Keeper of Lost Causes (2013)

The Keeper of Lost Causes (2013)

2079
0
DISTRIBUIȚI

Vizioneaza gratis online filmul The Keeper of Lost Causes 2013 subtitrat in romana de pe PC sau tableta, si afla mai multe detalii despre film cum ar fi sinopsis film, genul filmului, actorii ce joaca in acest film. Cauta pe Filmegratuite.net si alte filme de actiune si filme cu crime, filme cu Nikolaj Lie Kaas sau Fares Fares sau vizioneaza alte filme online gratis. Pentru a vedea trailerul filmului The Keeper of Lost Causes poti merge pe YouTube: The Keeper of Lost Causes. Trebuie doar sa dai click pe playerul de mai jos pentru vizionare The Keeper of Lost Causes HD online subtitrat, gratis si de calitate, fara sa te preocupi de download subtitrare.

Descriere si sinopsis: The Keeper of Lost Causes a iesit in cinematografe in 2013 si a fost regizat de Mikkel Nørgaard. Povestea unui detectiv de poliție și a asistentului său, transferați la nou înființatul Departament Q, o secțiune a poliției care ar trebui să sorteze cazurile vechi rămase nerezolvate ani de zile. Deși misiunea lor este doar de a lua în evidență dosarele, cei doi se implică în rezolvarea unuia dintre cazuri: sinuciderea în urmă cu cinci ani de zile a unei femei, politician celebru care a dispărut de la bordul unui feribot, pe mare. Dosarul a fost clasat “sinucidere”, ingurul martor fiind fratele victimei, o persoană cu handicap mental. Cei doi polițiști nu se mulțumesc cu verdicitul sinuciderii și declanșază o investigație care îi duce dincolo de fațada lumii bune din țările scandinave.

Server 1 The Keeper of Lost Causes HD

Server 2 The Keeper of Lost Causes HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here