Acasă SF The Hybrid (2014)

The Hybrid (2014)

1762
0
DISTRIBUIȚI

Scintilla – The Hybrid este un film science-fiction – thriller 2014 stabilit in sălbăticia unui fost stat sovietic, în care experimente genetice ciudate au loc. John Lynch, un mercenar obosit de război, este angajat să-l conducă pe Morjana Alaoui, un om de stiinta, la laboratorul subteran secret. Acolo, cu echipa sa de mercenari, intenționează să fure cercetarile în laborator. Pe drum John și însoțitorii săi, inclusiv Antonia Thomas, Ned Dennehy și Craig Conway se confruntă cu miliția periculoasa implicata într-un război civil însetat de sânge, monștri ciudati ascunsi în tunelurile abandonate ale vechiului buncăr sovietic și în cele din urmă el întâlnește pe Beth Winslet, omul de știință care rulează experimente genetice, și secretul ei terifiant…

Server 1 The Hybrid HD


Server 2 The Hybrid HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here