Acasă Dramă The Homesman (2014)

The Homesman (2014)

1873
0
DISTRIBUIȚI

Vizioneaza gratis online filmul The Homesman 2014 subtitrat in romana de pe PC sau tableta, si afla mai multe detalii despre film cum ar fi sinopsis film, genul filmului, actorii ce joaca in acest film. Cauta pe Filmegratuite.net si alte filme drama si filme cu western, filme cu Grace Gummer sau Tommy Lee Jones sau vizioneaza alte filme online gratis. Pentru a vedea trailerul filmului The Homesman poti merge pe YouTube: The Homesman. Trebuie doar sa dai click pe playerul de mai jos pentru vizionare The Homesman HD online subtitrat, gratis si de calitate, fara sa te preocupi de download subtitrare.

Descriere si sinopsis: The Homesman a iesit in cinematografe in 2014 si a fost regizat de Grace Gummer. The Homesman este un film western ,drama bazat pe un romanul cu același nume de Glendon Swarthout. Când trei femei care traiesc la marginea frontierei americane inebunesc din cauza vieții dure, sarcina de a le salva revine pioasei, independente Mary Bee Cuddy (Hilary Swank). Transporand femeile cu căruță in Iowa, ea își dă seama curând cât de descurajatoare va fi călătoria, și angajeaza un vagabond pe nume George Briggs (Tommy Lee Jones), să i se alăture. Perechea puțin probabila și cele trei femei (Grace Gummer, Miranda Otto, Sonja Richter) merg spre est, în cazul în care un ministru le așteapta și soția sa (Meryl Streep) ce s-au oferit să ia femeile. Dar grupul întâi trebuie să traverseze dura Nebraska, teritoriile marcate de frumusețe, pericol psihologic și amenințare constantă.

Server 1 The Homesman HD

Server 2 The Homesman HD


Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here