Acasă Documentar Taina (2016)

Taina (2016)

Taina, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

2282
0
DISTRIBUIȚI

Taina online subtitrat este un film documentar din anul 2016. Partea a doua a trilogiei cinematografice “Niascharian”, filmul “Niascharian – Taina” este un lungmetraj dedicat identificării și descifrării simbolurilor și semnelor, dintre care unele sacre, ce constituie secretul existenței multimilenare a civilizațiilor din Balcani, locul celor mai vechi culturi europene. Ascunse uneori în simbolistica gnostică creștină, care în multe cazuri a deturnat sensul real al semnelor antice sacre, decriptarea este realizată de către personalități din domeniul arheologiei, etnografiei, lingvisticii, aparținând institutelor de cercetare din 7 state ale lumii.

Un demers științific și cinematografic pentru găsirea drumului spre un adevăr/sens ce a fost pierdut ori ascuns deliberat. Templul de la Parța, simbolurile culturii Cucuteni, miturile necropolei getice de la Sborianovo, altarele precreștine din munții Buzăului, tainele sibilelor, inițierile antice, sunt câteva dintre artefactele descifrate în premieră cinematografică în Niascharian – Taina.

Server 1

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here