Acasă Aventuri Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005)

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005)

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith - Star Wars: Episodul III - Răzbunarea Sith, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

12078
0
DISTRIBUIȚI

Descriere si sinopsis: Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith este un film de aventura din anul 2005. Cavalerul Jedi Anakin Skywalker trebuie sa ia o decizie de importanta cruciala. Pus in situatia de a alege intre a o pierde pe femeia iubita si a-si vinde sufletul pentru a o salva, Anakin cade prada tentatiilor oferite de partea intunecata a Fortei. Dupa aproape 30 de ani de asteptare, spectatorii din lumea intreaga vor afla in ce mod eroul lor, Anakin Skywalker – pe care profetiile il considera a fi Alesul, unicul individ capabil sa asigure pacea galaxiei – devine temutul Darth Vader, mâna dreapta a Imparatului. De asemenea, vor descoperi cum mentorii lui Anakin – Obi-Wan Kenobi si Maestrul Jedi Yoda – au reusit sa supravietuiasca distrugerii Ordinului Jedi, fiind apoi nevoiti sa se ascunda pâna la sfarsitul zilelor pe planete indepartate si ostile. Daca te-a impresionat descrierea filmului, si vrei sa il vezi gratuit, trebuie doar sa dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith HD, gratis si de calitate, fara sa te preocupi de download subtitrare.

Vezi online subtitrat, Filmul Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith gratuit, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith HD

Server 2 Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here