Acasă Crimă Secret in Their Eyes (2015)

Secret in Their Eyes (2015)

Secret in Their Eyes, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

896
0
DISTRIBUIȚI

Secret in Their Eyes online subtitrat, este un film crima din anul 2015. O echipa strâns sudata de investigatori FBI formata din Ray (Chiwetel Ejiofor) si Jess (Julia Roberts), alaturi de procurorul districtual care îi supervizeaza, Claire (Nicole Kidman), e distrusa când descopera ca fiica adolescenta a lui Jess a fost ucisa în mod brutal si fara vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, dupa ce l-a cautat obsesiv pe ucigas, Ray descopera, în sfârsit, un nou indiciu despre care e convins ca îl va ajuta sa rezolve cazul, sa-l prinda pe criminal si sa aduca linistea sufleteasca membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregatit pentru secretul socant pe care îl va aduce la iveala efectul distructiv al razbunarii personale asupra sufletului omenesc.

Server 1

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
REVEDEȚI PREZENTAREA
Video
100 %
Audio
100 %
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBroken Vows (2016)
Articolul următorToni Erdmann (2016)
Filmegratuite.net - Vizioneaza Gratis cele mai noi, vechi Filme Online Subtitrate HD in romana, la cea mai buna calitate, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here