Acasă Actiune La limita extremă (2015)

La limita extremă (2015)

La limita extremă, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

1860
1
DISTRIBUIȚI

La limita extremă online subtitrat, este un film de actiune din anul 2015. Filmul este plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput. Dacă te-a impresionat descrierea filmului, și vrei să il vezi gratuit, trebuie doar să dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare La limita extremă HD, gratis si de calitate, fără să te preocupi de download subtitrare. La limita extremă online subtitrat, gratuit in limba romana.

Vezi Filmul La limita extremă online subtitrat, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 La limita extremă HD

Server 2 La limita extremă HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here