Acasă Actiune Kung Fu Panda: Secretele de defilare (2016)

Kung Fu Panda: Secretele de defilare (2016)

Kung Fu Panda: Secretele de defilare - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

1787
0
DISTRIBUIȚI

Descriere si sinopsis: Kung Fu Panda: Secretele de defilare online subtitrat este un film de animatie din anul 2016. Maestrul Oogway a spus întotdeauna că nu există accidente, dar soarta are încă direcții nebănuite atunci când Po este în jur. Acest lucru este valabil mai ales în tinerețea lui, când el îşi cauta chemarea, chiar când Mistrețul face tărăboi. După ce Po îl îmbolnăveşte din neatenție pe Maestrul Shifu, tigroaica tânăra și nesigură e însărcinată a găsi patru războinici pentru a o ajuta să lupte împotriva Mistreţului. În acest sens, tigroaica porneşte într-o călătorie care cu greu ar fi ce a vrut Shifu. Cu toate acestea, căutarea ei îi aduce cei mai buni prieteni, care vor deveni mai mult decât au visat că ar putea fi, ajutând-o pe tigroaică să-şi găsească propria cale, lucru ce l-ar ajuta şi pe un anumit panda gigant. Dacă te-a impresionat descrierea filmului, și vrei să il vezi gratuit, trebuie doar să dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll HD, gratis si de calitate, fără să te preocupi de download subtitrare. Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll online subtitrat, gratuit in limba romana.

Vezi Filmul Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll online subtitrat, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll HD


Server 2 Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
REVEDEȚI PREZENTAREA
Video
100 %
Audio
100 %
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentThe Stakelander (2016)
Articolul următorSpionul (2016)
Filmegratuite.net - Vizioneaza Gratis cele mai noi, vechi Filme Online Subtitrate HD in romana, la cea mai buna calitate, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here