Acasă Dramă Intimacy (2001)

Intimacy (2001)

Intimacy, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

13369
0
DISTRIBUIȚI

Intimacy online subtitrat HD in limba romana, calitate foarte buna Blu-Ray 720p.

Intimacy este un film erotic din anul 2001. Filmul este regizat de Patrice Chéreau. Povestea brutală a unei nopţi în care un bărbat îşi părăseşte soţia şi copiii se dizolvă în povestea unui bărbat care a uitat ce înseamnă dragostea. Ea vine la el în fiecare după amiază de miercuri, numai pentru sex, cu taxiul care o aşteaptă afară. Nu vorbesc despre mare lucru şi au momente lungi de tăcere în care nu au altceva de făcut decât să se uite unul la celălalt. Dar nici unul nu vrea să se retragă şi ceva trebuie că se întâmplă între ei doi când se înfruntă în tăcere întinşi unul lângă celălalt.

La ora obişnuită, ea se află în faţa uşii lui. Amândoi se dezbracă imediat. Ea pleacă, fără să fi dormit, dar el a simţit-o cum se forţa să nu o fure somnul. El habar nu are unde locuieşte ea sau de unde vine. Acum ea nu intră în casă, ci merge direct la subsolul pe care el nu-şi permite să-l mobileze, în care a aruncat nişte cuverturi şi nişte pleduri pe jos. O cameră unde se pare că totul e permis, dar unde nimic nu e exprimat cu limpezime. Intimacy HD online subtitrat.

Vezi online subtitrat, Filmul Intimacy gratuit.

Server 1 Intimacy HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here