Acasă Animaţie Cars 3 (2017)

Cars 3 (2017)

Cars 3, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

1243
0
DISTRIBUIȚI

Cars 3 online subtitrat in limba romana, este un film de animatie din anul 2017. Filmul readuce pe marile ecrane pe iubitul personaj „Fulgerul” McQueen, care este dornic sa demonstreze unei noi generatii de masini de curse ca el este inca cea mai buna masina de pe pista. Insa, dintr-o mica neatentie, acesta comite o eroare si pierde controlul directiei. Din pacate, acesta reuseste sa se avarieze destul de mult.

Regizorul Brian Fee a menționat că filmul este o scrisoare de dragoste pentru curse și călătoria americană și este inspirată de americana pe care o vedeți călătorind prin sud, unde fiecare oraș mic are o pista de murdărie. Cel de-al șaptelea film în care Bob Peterson de la Pixar interpretează un personaj după Compania monstrilor (2001) și Universitatea monstrilor (2013) ca Roz, în căutarea lui nemo (2003) și găsirea lui Dory (2016) Alpha și Povestea jucariilor 3 (2010) ca Janitor de la Sunnyside Daycare. În Cars 3 (2017), el vocea lui Chick Hicks, după ce Michael Keaton nu era disponibil pentru a-și reprima rolul. Acesta este primul film Pixar unde “Bob Peterson” vocea un personaj dintr-un film anterior care nu a fost exprimat de el (în acest caz, Chick Hicks, care a fost exprimat de “Michael Keaton” în primul film).

Premiera in Romania 16.06.2017

Trailer 1

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
REVEDEȚI PREZENTAREA
Video
100 %
Audio
100 %
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOverdrive
Articolul următorThe History of Love
Filmegratuite.net - Vizioneaza Gratis cele mai noi, vechi Filme Online Subtitrate HD in romana, la cea mai buna calitate, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here