Acasă Comedie Ca la 30 de ani (2016)

Ca la 30 de ani (2016)

Ca la 30 de ani, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

7408
0
DISTRIBUIȚI

Ca la 30 de ani online subtitrat este un film de comedie din anul 2016. În ajunul împlinirii vârstei de 30 de ani, Kate, nemulţumită de progresul său în viaţă, este de acord ca Evie şi Charlie să îi organizeze o petrecere. Toate trei trec printr-o perioadă dificilă a vieţii. Kate este nemulţumită de viaţă sa atât din punct de vedere personal cât şi din punct de vedere profesional. Eve nu îşi mai suportă socrii iar afacerea lui Charlie este în pragul falimentului. Însă, ceea ce trebuia să fie o celebrare restrânsă se transformă într-o petrecere nebună iar lucrurile scapă curând de sub control.

Server 1

Server 2

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
REVEDEȚI PREZENTAREA
Video
100 %
Audio
100 %
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNine Lives (2016)
Articolul următorIn the Name of Ben Hur (2016)
Filmegratuite.net - Vizioneaza Gratis cele mai noi, vechi Filme Online Subtitrate HD in romana, la cea mai buna calitate, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here