Acasă Comedie Bad Santa (2003)

Bad Santa (2003)

Craciun Bad Santa 2003 - Moşul cel rău, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

1022
0
DISTRIBUIȚI

Craciun Bad Santa 2003 – Moşul cel rău este un film de Craciun din anul 2003. Este povestea a doi escroci care pleaca intr-o excursie prin magazine imbracati ca Mos Craciun si elful sau. Insa respandirea fericirii nu este motivul lor, cei doi planuiesc sa jefuiasca fiecare institutie prin care trec, plan ce devine complicat cand intalnesc un copil de 8 ani ce ii invata adevarata semnificatie a Craciunului. Daca te-a impresionat descrierea filmului, si vrei sa il vezi gratuit, trebuie doar sa dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare Bad Santa HD, gratis si de calitate, fara sa te preocupi de download subtitrare.

Vezi online subtitrat, Filmul Bad Santa gratuit, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 Bad Santa HD


Server 2 Bad Santa HD


Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here