Acasă Comedie Acasa la tata (2015)

Acasa la tata (2015)

Acasa la tata, Film online HD, gratuit subtitrat in limba romana

3032
0
DISTRIBUIȚI

Descriere si sinopsis: Acasa la tata online subtitrat, este un film de comedie din anul 2015. Robert este un scriitor tânăr care trece printr-o criză. Decide să se întoarcă acasă în satul natal, prima dată după trei ani de la moartea mamei sale. Nici înainte nu îşi vizita părinţii pea des şi asta se reflectă în relaţia distantă pe care o are cu tatăl lui. Ajuns acasă, îi întâlneşte doi dintre foştii colegi de clasă – pe Petrică – prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat şi cu copii – şi pe Paula – iubita lui din adolescenţă. În 24 de ore rescrie toate relaţiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu trecutul. Dacă te-a impresionat descrierea filmului, și vrei să il vezi gratuit, trebuie doar să dai click pe playerul/playerele de mai jos pentru vizionare Acasa la tata HD, gratis si de calitate, fără să te preocupi de download subtitrare. Acasa la tata online subtitrat, gratuit in limba romana.

Vezi Filmul Acasa la tata online subtitrat, de pe PC, Smartphone sau Tableta.

Server 1 Acasa la tata HD


Server 2 Acasa la tata HD

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Dacă o sursă se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarcă foarte greu, încearcă alta.
  • Pentru o mai bună experiență de vizionare a filmului, dă Play, apoi apasă Pauză și lasă filmul așa (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încărca în buffer și astfel, la play nu vor mai apărea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme apărute, poți folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fără să-ți bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here